,

En vanlig fredagkväll

Äntligen är det mammavecka igen och mammahjärtat är komplett. B var hemma hos en kompis en sväng efter skolan och C kunde ha lite egentid med mig, eller jag kanske ska säga ”jag fick lite egentid med C”. Så otroligt mysigt och vilken utveckling han har gjort – igen – på bara en vecka. Märks för var gång han kommer hem igen att han blir mer och mer ett barn och inte en bebis. Kan inte fatta att han snart fyller 3 år. Vi fick iväg inbjudningskorten idag och kom fram till att vi kommer vara totalt 25 personer om ALLA kommer. Wow säger jag bara! Jag kommer få baka massor så någon gång i mitten eller i slutet av nästa vecka så måste jag börja planera inför kalaset. Tur att vi bor stort så att alla får plats. De enda som kommer bli klurigt är porslinet. Vi har kuvert för 18 personer dock har vi betydligt fler bestick. Så när jag fyller år till våren ska jag önska mig fler kuvertet, förhoppningsvis så kanske jag kan få ihop 12 till.

Kanske låter galet att man kan ha så mycket porslin men det kommer behövas när hela familjen samlas vid högtider och födelsedagar. Och det tycker jag bara är så mysigt och roligt att få samla alla nära och kära runt ett bord där gemenskap, tid och kärlek skapas.

Efter att pojkarna hade gått och lagt sig så passade jag på att laga B jacka. Den hade gått sönder vid öglan som man hänger i kroken, den vid nacken ni vet. Den hade lossnat en bra bit från fodret som jag passade på att sy ihop. Vilket gick jätte bra. Nästan så jag själv blev imponerad. Har inte hållit i en nål och tråd på säkert 8 år. Sist jag höll i de så gjorde jag faktiskt korsstygn. Älskar att göra korsstygn. Så ro ingivande, avslappnande och på något sätt så kan man glömma bort omvärlden lite. Kanske dags att ta tag i de igen..? Frågan är bara när man skulle hinna med de!?

Hoppas ni alla har haft en lika fin fredag som jag. Nu blir de att nana kudde. Godnatt!