Extra mamma mys

Vabb för mig är lika med extra mys dagar med pojkarna. Och det är precis de jag har haft under dessa dagar. Idag passade B på att skriva lite i sina skrivarböcker så han lär sig bokstäver, former och figurer. Vi har dessutom varit på honom om att ju tidigare han lär sig allt sånt, desto lättare kommer han ha det i skolan till hösten. Min stora lilla bebis ska bli skolpojk. Kan knappt förstå detta. Han dessutom fick plats på en skola jag ville ha honom på är ett stort plus på kanten. Nu ska bara resten av mitt/vårt liv falla på plats också. Idag har vi myst mer än vanligt för imorgon siktar vi på att kunna vara tillbaka på jobb och dagis. Sen närmar vi oss pappavecka igen. Helt ofattbart att dagarna går så fort och snart så är januari över. Men innan dess så ska vi fira C som blir 2 år! Det är galet om något!