Mammor på vift

Jisses vad folk! Och jisses vad jag har haft sjukt trevligt och super mysigt. Tack Mia för en toppen kväll! Det första vi gjorde var att äta eftersom vi båda var hungriga. Dock så hade vi lite för trevligt när vi satt och pratade om livet, vilket även gjorde att det drog ut på vår shopping tid. Men men… Vad gör de när vi hade så mycket att prata om? Så när vi väl skulle börja shoppa så kändes det som att vi sprang mellan affärerna vi ville in på. Men jag fick de jag ville ha shoppat iaf. Massa massa massa kläder till pojkarna! Och det var ju de som var meningen med kvällens shopping. Trodde dock jag skulle hitta mer till mig, åkte därifrån med endast ett plagg.

Nu ligger jag under täcket. Ska strax sova. Det snöar massor här. Imorgon är det torsdag. För min del så blir det typ söndag. Ska vika kläder och packa inför helgen. Städa. Och komma ikapp tvätten som alltid. Eftersom jag inte kommer hem förrän söndag eftermiddag så måste jag få en del gjort imorgon.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med och diskutera?
Bara att dela med er av era tankar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.