Missar första dagen

7:e dagen av året och jag är fortfarande sjuk. Är så öm i hela överkroppen/bröstet av all hosta. Min hals kan jag knappt beskriva hur det känns. Ont gör de iaf.

Just nu sitter jag upp i sängen men vill inget annat än att sova. Så fort jag lägger mig ner så hamnar jag i världens host attack. Sätter mig upp igen och efter ett tag i sittande position så har hostan lagt sig. Då försöker jag lägga mig ner igen och japp, jag börjar hosta igen. Får panik!!! Vill sova så jag kan sova bort hostan. Om detta nu går.

Jag har under dagen jobbat mellan mina host attacker. Svarat på Mail och har kollat lite snabbt igenom mitt nya schema. Min förhoppning är att inom någon timme kunna lägga jobbet åt sidan så jag kan vila. Känns som att ignorerar jag mailen så kommer det bara bita mig själv när jag är tillbaka på jobbet.