,

On the road again

Gammal kärlek rostar aldrig! Och i fredags fick jag träffa en gammal vän, förlorad syster som jag nu fann tillbaka och hon öppnade upp sitt hem och famn för oss. Dessutom väntar hon sitt första barn, en tös. Och jag vill mer än gärna finnas i hennes liv. Se henne växa upp. Lära henne allt jag kan och vara delaktig i hennes oskrivna saga. De jag kommer ta med mig från denna resa är hur mycket jag måste värna om dom få vänner man har kvar. Dom vänner som alltid har funnits där även om jag inte alltid varit den bästa vännen för just dom. Ni vet vilka ni är och jag älskar er!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du vara med och diskutera?
Bara att dela med er av era tankar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.