Anja vs Paow

av Camille

Drama utanför PH… smaskens!

Anjas blogg:

”Aja det Paow sa om mig till Jeppe var ju inte förvånande nu idag och se när jag vet hur mycket negativt hon sagt om mig, men därinne trodde jag absolut inte att hon kände så kring mig. Jag hade ju liksom aldrig gjort henne nåt (har jag fortfarande inte gjort, men här ute fick jag ju veta vad hon egentligen tyckte). Märkte dock att både hon och Jeppe höll sig för sig själva hela kvällen, och vägrade äta tårta och såg sura ut, men jag tänkte aldrig att det hade något med mig att göra, då jag aldrig gjort eller sagt om dem något ont.”

Paows blogg:

”Litet svar till min kära pH kollega. Som verkligen inte fattar varför jag tyckte om henne. Och varför jag och Jeppe var ”sura” hela kvällen.

Anja är en besserwisser, tror att hon gör allt lite bättre en alla andra. Att hon är den bästa tjejen som aldrig snackar skit. Stod aldrig för att hon hade haft sex med Samir(som förövnigt hände typ 10 gånger där inne med så skyllde hon på att hon var ”medvetslös” när Samir hade sex med henne. Så hon var så säker på att dom inte skulle ta med de). Hon är väldigt ”puttignuttig”.. Jag har svårt för människor som leker fina, tycker att dom är bättre än alla andra. Och hon är väl lika ”äcklig” och slampig som mig som ligger? Fast skillnaden är att jag står för det. Nu paradise fantaster har väl sätt hur mycket hon tjurar på Samir? Över ALLT han gjorde var hon grinig på. Bråkade om allt. En gång var jag med Anja och Samir när dom gjorde en intervjun för Expressen. Och Samir sa att snart kommer det att hända ”grejer”.. Och Anja trodde direkt att det handlade om att dom hade haft sex och började bråka och gråta. Då kan jag säga att mina ögon rullade på högvarv.

En till grej. Så använder jag snapchat, där jag har dom flesta av mina ”bekanta/vänner”.. Så sitter jag Samir och saga och äter kl 8a på kvällen och skickar en bild till ALLA på min snapchat lista där jag skickar en bild på Samir och saga och skrev ”dejt med haff”.. Jag menade att jag var på dejt med min vän och mitt haff. (Anja vet vad jag och Samir har för relation då bortse från det). Hon tar det direkt som att jag bara skickar det till henne. För att vara dum och sa att hon skulle blocka mig osv. Så ja där har ni vårat bråk. Väldigt allvarligt! Haha.. Skäms så fort jag tänker på hur pinsmt hon beter sig.

Och anledningen till att jag och Jeppe höll oss för oss själva i förra avsnittet var ju för att Jeppe inte fick dricka. Så han blev jätte grinig på mig.. Så han bad mig att inte dricka så det blev dålig stämning.”

Se mer på Paows blogg här och Anjas här.

Vad tycker ni?

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.