Äntligen är vi tillbaka – Nakna Sanningen

av Camille

Igår gott folk gjorde vi vår första poddinspelning och på torsdag släpps första poddavsnittet.

Helt underbart att vara tillbaka. Jag har sedan ett par veckor tillbaka hintat på vår Instagramkonto (@naknasanningen.se) men dagliga uppdateringar att vi är tillbaka. Och i förrgår satt jag och skrev manus. Min älskling blev väldigt förvånad och undrade vad jag gjorde. När han såg att jag skrev manus så utbrast han och undrade om vi ska börja podda igen.

Klart att vi ska! 🙂

Så det kändes bra igår när vi gjorde vår första poddinspelning på ett år. Min man var helt till sig 🙂 Vilket är super bra, det är så det ska vara. Vi var något ringrostiga men vi klarade oss igenom inspelningen. Senare idag ska vi spela in andra poddavsnittet.

Vi kommer att släppa ett nytt poddavsnitt varje torsdag! Ni kan som sagt följa vår Instagram och även vår Nakna Sanningen bloggen. 

Andra inlägg att läsa