Att ge sitt allra störta stöd

av Camille

Ett stöd behöver inte alltid vara något positivt, utan kan även komma i negativ term. En positiv feedback är oftast de man strävar efter och oftast vill ha. Men tyvärr så förekommer över negativ kritik och då för man ta till sen den och omvandla den till något positivt. Ta lärdom. Visa respekt. Vara tacksam för att man har någon som uppmärksammar varje rörelse man gör. För genom de stödet, positivt som negativt, det är så man växer som person, individ, företagare, partner och familj. Man kan inte alltid komma överens. Man kan inte alltid tycka lika eller dra jämt. Det är inte meningen. Återigen, det är så man utvecklas, man lär känna sig själv framför allt. Men det kostar en del att få stöd också. Stödet kan svida i form av sanning. Sanningen är inte alltid lätt att handskas med. Klarar man inte av att få sanningen till sig så kanske man inte ska be om stödet. Hos mig får man sanningen, i allt. Att ha mig som vän kan antingen vara skönt och väldigt uppskattande men samtidigt så skapar man en relation med mig på sanningens lagar. Klarar du inte av att höra den så bör du nog inte fördjupa relationen med mig. När man vet att sanningen svider, då vet man också att den ärligheten man fått stämmer.

Jag ger dig mitt full stöd i ALLT! Jag hjälper dig gärna med tankar, idéer, förslag, känslor osv… De enda jag vill ha tillbaka är tacksamhet och respekt. Respekt för att jag ger dig min tid och tar mig tiden till alla dina tankar, idéer, förslag, funderingar och känslor. Men även en tacksamhet för allt jag är villig att göra med dig och för dig. Du kommer alltid ALLTID ha mitt fulla stöd så länge du ger mig detta. Och givetvis vill ha mig vid din sida.

Andra inlägg att läsa