Back in business

av Camille

Förlåt för sen uppdatering men som ni vet så har vi flyttat. Därav att jag inte kunnat vara tillgänglig på samma sätt. Dock så kanske ni har följt mig och sett mig på min Instagram?

Där kan ni alltid se vad jag hittar på för roligt om dagarna. Lite lättare att uppdatera där med om man jämför med bloggen. Vi är inte helt färdiga med att packa upp, det finns fortfarande lite att jobba med. Tavlor måste upp dessutom. Men köket är helt klart och snart matsal och vardagsrum också. Toaletterna är med klara, dock har vi små pill kvar med tvättrummet. Och en massa MASSA tvätt att ta hand om. Berget växer med både smutstvätt och ren tvätt.

Aja, vi får ta lite i taget helt enkelt. Även om jag önskade att allt bara försvann. I eftermiddag har jag annat roligt att se fram emot. Tillsammans med vår äldsta som ska få besöka sin skola för första gången, vi ska få träffa hans fröken och se hur fritids har det. Spännande! Och vi båda har kommit överens om att vi ska cykla till skolan.

Åh, vad jag älskar att bo här!

Andra inlägg att läsa