Better late then never – Då var man tillbaka igen, saknat mig?

av Camille

Satt här och räknade på när jag var inloggad sist. Och kom fram till att det ändå är 4 månader sedan. Better late then never!
Och jisses vad det har hänt massor sedan sist.

Senaste inlägget handlade om livet, hur man ska ta vara på den. För ena sekunden är den så levande och andra sekunden har livet gått vidare – bara sådär.

Och nu ett par månader sedan de inlägget har livet verkligen gått vidare. Den har blommat och nästintill exploderat. Det har hänt så mycket i arbetslivet så de privata har inneburit en del jobb. På ett positivt sätt, speciellt när man älskar sitt jobb. Som jag så många gånger innan har sagt, att det är så viktigt att ha ett arbete man älskar. Du spenderar trots allt sjukt många timmar på jobbet om man jämför din övriga vakna tid. Så nöj dig inte med mindre.

Företagandet har blommat! Konsultandet har gått i raketfart och har fått in två stora kunder, vilket har gjort att jag har fått fokusera en del på de. Och när det har blivit mycket där så har tyvärr Nakna Sanningen blivit lidande. Podden och Youtube kanalen har verkligen legat på is. Podden hann bli ett år med Youtube har fått stå stilla, det är svårt att skapa content när pandemin fortfarande pågår. Och podden har det varit svårt att hitta samtalsämnen till när hjärnan jobbat febrilt på företagandet.

Nu under sommaren har man verkligen tagit vara på ledigheten med pojkarna och gått på otroligt mycket halvfart, vilket har varit otroligt skönt men jag saknade att få komma iväg lite. Då menar jag inte utomlands utan då pratar jag om att lämna staden lite, komma ifrån jobbet, anläggningen – vår vardag? Om ni förstår vad jag menar.

Så när min anställd kommer tillbaka från sin föräldraledighet så kommer jag vilja gå lite på ledighet. Och även se över hur jag ska bemanna anläggningen fram över. Om jag behöver vara på plats i samma utsträckning som innan. Det är konsultandet trots allt som jag vill fokusera på.

Andra inlägg att läsa