Dag 1, Frukost

av Camille
Nutrilett

Imorse när jag vaknade insåg jag att dagen är kommen. Det är dags för ett nytt kapitel i mitt liv. Där jag ändrar mina matvanor till de bättre dock kommer det vara extremt tufft dom kommande 3 veckorna. Men jag tänker inte ge vika. Jag ska klara mig igenom detta och visa för er alla att det går.

När jag dukade fram frukosten till familjen så var det rätt lugnt. Kände inte direkt något sug men däremot så märker jag hur mycket går av farten när man förbereder mat osv. Som t.ex. när den lufttorkade skinkan delade på sig så var jag på väg att smaka eller äta upp den för att den inte längre var hel. Sen kom jag som sagt på mig själv av att ”nej nej nej, inte äta detta”.

Och det kändes inte jobbigt när familjen åt heller men det kan ändra sig snabbt. Det får tiden utvisa sig.

Andra inlägg att läsa