Dag 1, Lunch

av Camille
nutrilett_Shake

Då var det dags för dagens mål nummer 2. Och jag har slarvat medvetet med att ta min andra Shake. Min ursäkt är att min Shake har varit i diskmaskinen fram till nu. Så nu är det dags att svepa den för jag är så hungrig. Jag har redan varit på toaletten massor med gånger eftersom jag måste dricka en hel del mer vatten när jag går på shakes.

För er som undrar hur det smakar så är det faktiskt gott. Jag älskar choklad så jag har valt att bara köra choklad all the way i Shake väg. Konsistensen på shaken är tjock smoothie typ. Vilket är helt ok enligt mig. Den är inte alls pulvrig i smaken eller mjölig, vilket man kanske kan tro eftersom det är shakes vi pratar om. Om några timmar igen så är det dags för mellanmål sen efter de är det kvällsmat. Så totalt blir det fyra shakes idag. Jag ska egentligen ha fem shakes om dagen men eftersom allt blev försenat så kommer jag inte orka med den femte.

Andra inlägg att läsa