Dag 14, en uppdatering

av Camille
minamått

Eftersom vi har flyttat så har jag inte kunnat uppdatera här gällande min VLCD resa. Så jag tänkte att jag gör en uppdatering här nu. I söndags gick jag in i Dag 14 och även min andra gång där jag mäter veckans resultat. Som ni kan se så har jag gjort rätt bra resultat, om jag får lov att säga det själv. På totalt 14 dagar har jag i snitt förlorat 10cm per vecka. Jag har alltså under dessa dagar totalt förlorat 20cm. Vilket även kändes idag när jag tog på mig en ny inhandlad plagg att jag förmodligen även har förlorat en storlek. Vilket för mig är WOW! Så jävla grymt gjort av mig. Trots att jag har introducerat mat/fuskat mer under vecka 2 så är jag imponerad över resultatet. Jag trodde inte att det kunde bli så bra resultat trots avvikelser under förra veckan. Dock har jag bestämt mig för att denna veckan, vecka 3 så måste jag bli lite mer skarp.

Det har varit jobbigt dom dagar jag har ätit. En kväll när jag åt lite för mycket fick jag så pass ont i magen så jag nästan höll på att skaka av chock typ. Sen kan man väl säga att när jag varit tvungen att gå på toaletten så har det varit som en plugg. Super hård i magen eftersom kroppen inte är van vid de. Så jag måste verkligen tänka mig för när jag väl ska trappa ner VLCD att de jag först ska ha i matväg måste vara i form av flytande.

Dessutom så vill gärna mina ögon äta mer än vad min mage klarar av. Jag blir lättare mätt men mina ögon vill äta mer så mättnadskänslan kommer som en chock, som en käftsmäll. Som hände med mig här om kvällen.

Andra inlägg att läsa