Dag 2, inbillar jag mig?

av Camille
Mindremidja

Jag har än så länge fått i mig frukost och lunch. Och imorse när jag steg upp så känns magen redan mycket plattare, eller jag kanske ska säga ”mindre uppsvälld”. Vilket var ganska imponerade och skönt. Nu på eftermiddagen så kan jag säga att allmänt så känner jag mig mindre. Kanske ren inbillning men jag vill tro att det redan börjar ge effekt. Törsten gör sig påmind rätt ofta, så jag dricker mer än vanligt och då kan jag ändå tycka att jag dricker mycket i vanliga fall. Och ju mer jag dricker desto oftare går jag på toa. Däremot undrar jag hur mitt avföring kommer se ut nu när jag inte går på någon fast föda. Jag ber om ursäkt i förhand för att jag pratar avföring.

Om jag känner mig så här efter bara en dag så ska det bli otroligt spännande och se hur jag känner och mår efter denna veckan. Jag har aktivt valt att inte introducera någon träning på min första vecka då jag är rädd för att det kan bli an alldeles för stor förändring för min kropp. Så träningen kommer jag sakta introducera nästa vecka, det är målet iaf.

Andra inlägg att läsa