Dag 21, en uppdatering

av Camille
uppdateringvlcd

Kan inte fatta att det redan har gått 21 dagar sedan jag påbörjade min VLCD resa. Trots att jag förra veckan åt mer fast föda än tänkt så har det ändå gått bra. Dock var jag lite besviken när jag tog måtten igår att jag endast hade förlorat 6cm. Fast när jag vända på min mentala inställning till de så blev jag under dagen stolt igen. För många av dom centimetrarna försvann från magen. Vilket både känns och märks.

Denna veckan ska egentligen vara min sista vecka med VLCD men jag kommer nog fortsätta med de lite till, fast med kombination av fast föda. Jag har trivs med denna livsstil nu med att gå på VLCD under dagtid och när jag väl vill äta så blir det efter Keto dieten. Det har verkligen funkat vilket jag är så glad över. Förra veckan så introducerade jag lite mer aktivitet, jag cyklade en del eftersom pojkarna har börjat skolan och valde att cykla med dom dit och hem. Min älskling bestämde sig för att påbörja sin VLCD resa idag.

Och för att underlätta hans resa så kommer jag köra den tillsammans med honom. Det är alltid mycket lättare att vara två i detta än att köra själv. Sen är hans plan att han ska börja gymma igen och därefter köra på Keto dieten. Jag tror på honom och han kommer fixa den nya livsstilen galant. Men det är en tuff resa dit så det gäller att han är mentalt redo att göra detta, vilket jag tror eftersom han är envis som en tjur.

Mitt resultat då efter 21 dagar med VLCD så är det trots allt ett resultat på -26cm. Drömmen är att uppnå en målvikt på 60kg innan året är slut.

Andra inlägg att läsa