Dag 23

av Camille
promenadstig

Det är så lätt hänt att man ignorerar törsten som man faktiskt blir när man går på VLCD. Jag dricker i vanliga fall väldigt mycket vatten men nu måste man verkligen dricka extremt mycket mer. Och ju mer man dricker desto mer och oftare får man gå på toaletten.

Idag har det varit en spännande dag. Spontana möten och telefonsamtal som har gett mig extra boost i självförtroende. Jag tror att de ena mötet kommer leda dit jag vill men frågan är hur mycket vågar jag gambla. Samtidigt så vet jag att eget ansvar är något jag verkligen älskar att göra och speciellt när det kan generera mycket i ekonomin. Jag bor i mitt rätta element, min hemstad, har den sociala förmågan och den breda nätverket som krävs för att lyckas. Som sagt, jag vet att jag kan verkligen lyckas inom detta om jag bara vågade att våga. Dock vet jag också att många ansökningar och fler intressanta möten kommer att dyka upp inom snar framtid. Klurigt de där.

Nu sitter vi båda och väntar på målaren som jag hoppas ska dyka upp snart så vi kan komma iväg på powerwalk. Lite mer behagligare temperatur ute också. Perfekt för promenad.

Andra inlägg att läsa