Dag 28

av Camille
minamått3

Jag kan inte fatta att dagarna går så fort. Jag menar, vi har nu bott i huset typ en månad och jag har gått på min VLCD i 28 dagar. Vilket har gett fantastiska resultat sedan start. Jag har tappat totalt 42cm.

Nu har jag övergått till att äta ett mål om dagen. Vilket har funkat bra dock så vill jag fokusera på att gå helt på shakes en sista vecka. Så funderar på att göra det from idag. Idag eller ja, rättare sagt om ett par timmar så ska jag till gymmet med min älskling. Vilket troligtvis även kommer ge ett mer effektivare resultat till nästa mätning. Jag har fortsatt att gå mina powerwalks runt sjön. Kanske lite mindre under mammaveckan eftersom pojkarna är hemma med desto mera när vi är barnfria. Vilket är så skönt. Det känns lättare att gå runt sjön nu om man jämför med när jag började för en månad sen.

Det tråkiga med powerwalken nu är att vädret inte är lika mysig och trevlig. Igår kväll hade vi tur. Solen sken, det var “varmare” än vad det har varit på länge och det märktes eftersom många passade på att promenera längs sjön.

Men idag som sagt, då blir det gymmet. Jag och älsklingen har hittat de perfekta gymmet. Lagom avstånd att promenera till (när vädret tillåter) och gratis parkering när vi väl väljer att använda bilen dit. Dessutom har jag tränat där tidigare och trivdes där då. Måste bara fixa hörlurar till gymmet så jag kan få feeling när jag värmer upp på bandet och sen tränar bland maskinerna. Jag hoppas att det inte är allt för mycket folk där när vi kommer.

Andra inlägg att läsa