Dag 3, har gett resultat

av Camille
simhall

Det var alltså ingen inbillning. Idag när vi var i simhallen så stod en våg inne i omklädningsrummet och frestade mig duktigt. Jag har inte varit någon stor fan av att fokusera på kilogram utan det intressanta är just centimetrarna. Men eftersom jag igår tyckte det kändes som en förändring hos mig så kunde jag inte låta bli. Jag lät frestelsen lura mig och jag har nu ett bevis på att min inbillning inte bara är en inbillning utan det har skett förändringar i min kropp sedan i måndags.

Vågen visade -5,4kg.

Det ni, det är på bara 3 dagar. Och jag ser framemot mätningen på måndag, vad den kommer att visa för siffror. Jag är även beredd på att siffran i kilogram eventuellt kan stå stilla men att centimetrarna visar bättre resultat. Dock finns det en liten djävul i mig som hoppas på att jag har fel och att jag når min målvikt på 65kg. Det är en jobbig väg dit men jag ska ge mig fan på att!

Andra inlägg att läsa