Dag 4, energi

av Camille
minaälsklingar

Vilken skillnad det är på mig idag efter fyra dagar med VLCD. Jag vet inte om det har med att vi närmar oss flytten som gör att motivationen och energinivån på mig är betydligt bättre om man jämför med dag 1, 2 och 3. Vet vet, det kanske är en kombination. En kombination av att kroppen har vant sig vid min nya VLCD diet och att vi faktiskt (kanske) flyttar imorgon. Vi har lyckats bli av med några fler möbler och även tagit ner alla tavlor. Dessutom har jag städat halva köket och gjort rent torktumlaren invändigt. Ni ser, energin som sagt är “normalt” igen.

På tal om dag fyra med VLCD. Igår när vi gick och la oss, jag och min man skedar alltid varje kväll när vi ska sova. Och jag fick än ännu bekräftelse när han höll om mig.

Din mage har försvunnit älskling, den är inte lika gosig längre.

Alltså ett finare sätt och säga att jag inte är lika fluffig/mjuk om magen. Jag vill inte säga att jag varit tjock om magen eller fet som person. För det är jag inte men visst hade/har jag mage. Bebismagen, gravidmagen som inte har försvunnit helt men är på god väg. Och jag känner som sagt även i mina fingrar att dom är inte lika vätskefyllda heller när jag håller händerna eller tar på mig mina ringar, också ett fantastisk tecken på att VLCD ger resultat.

Glöm inte bort dock att resultat ges bara om man verkligen ger sig på att. Att man har disciplin och vet verkligen vad man ger sig in på.

Nu ska jag ta och stoppa om min yngsta som vill sova middag.

Andra inlägg att läsa