Den som väntar på något gott väntar…

av Camille
consulting

Oftast för länge, sägs det. Men jag vill ändå hävda att vid andra sammanhang kan det vara bra. Konsultföretaget tog fart förra veckan och jag sitter tålmodigt nu och väntar på att avtalen ska bli signerade så jag kan mer eller mindre börja leverera. Dessutom har jag en kandidat som är perfekt inom just sälj och ledarskap som jag bara väntar på att få slänga ut till någon uppdragsgivare som söker efter en sådan kompetens.

Allt som har med konsultandet att göra är så sjukt spännande just nu och så roligt! Speciellt när jag tänker efter att på mindre än en månad fått kontakt med ett företag som kan bli ett väldigt långt samarbete med. Vilket jag värderar så högt!

Och när detta väl får riktigt fäste kanske gå ner lite i timmar på padelanläggningen, hitta någon som kan bemanna receptionen så jag kan bara vara i bakgrunden. Drömmen hade varit att komma igång ordentligt med företagandet. Bli helt oplatsberoende. Kunna styra mina tider helt och få ut mer av familjelivet. Där är mitt mål!

Mål 2021, here I come!

Andra inlägg att läsa