En sann vän

av Camille

Jag skulle så vilja bli bästa kompis med mig själv! Haha vad det låter halv om halv typ ego men jag tycker jag är as skön som vän.
Jag har alltid gått in i attityden ”take it or leave it”.
Antingen så tycker man om mig som person eller så hatar man mig.
Och det är sant! Känner man inte mig så kan jag vara bitchig med snap snap snap attityden. Men när man väl kommer in på mig så är jag världens roligaste, ärligaste, ödmjukaste, förtroende ingivande vän man kan hitta. Jag gör nästan allt för mina vänner!
Men bråkar man med mig så bråkar man med mig!
Är mina vänner glada över något så sprider jag glädjen vidare, är mina vänner nere så försöker jag få dom att se världen med andra ögon, är mina vänner ledsna så lyssnar jag mer än gärna och är mina vänner förvirrade så löser vi labyrinten tillsammans!!
Jag kan vara hård och jag kan vara för ärlig men det är så det ska vara. Är så trött på när folk inte vågar säga vad dom egentligen tycker och tänker.
Det syns så tydligt på kroppsspråket när inget står rätt till.
Lögnare är de värsta jag vet vänner emellan.
Man ska våga vara sig själv med mig, våga säga allt, hos mig stannar allt, man ska våga att våga med mig!!!

– Inlägget skriven ifrån min iPhone

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.