Fördelar med att älska sitt jobb

av Camille

Halva dagen på padelanläggningen. Nöjda barn. Nöjd man. Och en nöjd mamma. Efter halva dagen på borta plan med jobb, fortsatte andra jobbet när man kom hem.

Idag hade vår padelanläggning event i form av Mustasch (kampen) Americano. Från att ha varit orolig över att inte få ihop deltagare till att faktiskt få till hela 3 padelabanor. Eventet var mycket uppskattad och något som verkligen deltagarna gillade. Självklart hängde hela familjen med, mannen och sönerna. Pojkarna fick rätt mycket padel spelat medan jag kunde fokusera på att jobba, fota, marknadsföra, servera mellanmål, göra iordning Goodiebags och vinsterna.

Efter halva dagen borta bjöds det sedan på lite pizza, inget som pojkarna direkt klagade på. Snarare chockade mig genom att äta upp all pizza.

När vi väl kom hem så var det dags för de andra jobbet. Konsultfirman ska också ha sin kärlek. På otroligt kort tid så har ANCI media nu lyckats hitta tre rekryteringskonsulter och en person som jobbar med att granska CV och PB. Konsulten som jobbar med att granska dessa fick in sin första kund i fredags och kunde under söndagen leverera till kunden. Otroligt bra jobbat!

Det är detta jag älskar med mitt yrkesverksamma liv. Padelanläggningen är egentligen inget som drabbar familjelivet på ett negativt sätt eftersom våra söner älskar padel och har ingenting emot att spela padel. Och när pojkarna passar på att ha skärmtid, det är då jag passar på att jobba lite själv. Där är jag dock mer konsekvent eftersom jag inte vill att dom ska ha allt för mycket skärmtid. Så då har vi en tidsram med skärmtid, när tiden är ute då får mamma helt enkelt sluta jobba.

Perfekt kombo!

Jag älskar de.

Ibland får jag nypa mig själv på armen över vilken fin balans jag har hittat mellan arbetslivet och familjelivet.

Andra inlägg att läsa