Fredag och en jobbigare fredag än vanligt

av Camille
saknarminahjärtan

Jag vet inte om ni minns när min älskade frågade mig under podden ifall man någonsin vänjer sig vid mamma/pappavecka. Idag tar mammavecka slut, deras pappa ska hämta dom på skola och dagis och just idag är det jobbigare än vanligt. Veckans sista kram, puss och konversation med pojkarna betyder mest. Jag brukar påminna dom om att dom ska sköta sig och nu sen vår äldsta fick sin mobil-klocka, sa jag till dom båda två att nu kan dom nå oss när dom vill – självklart efter skoltid.

Att åka ifrån skola och dagis, i en tom bil på väg hem, ensam känns så tomt. Extremt tomt. Nu när jag skriver detta så sitter jag i tårar av saknad. Jag sitter i soffan, kan inte fokusera på jobb förrän jag lugnat mig, så många fina minnen från pojkarna och så mycket värme och kärlek som sitter kvar i väggarna. Men dom saknas. Ett stort hål i mitt hjärta.

Kommer det någonsin bli lättare? Nej, men mindre smärtsamt och jobbigt ibland.

Jag älskar er. Mer än vad ord kan beskriva. Mamma kommer alltid alltid vara stolt över er. Ni finns alltid alltid i mina tankar. Jag hoppas att ni vet om hur mycket mamma kommer kämpa för er lycka, välmående och framgång. Utan er är jag inte komplett. Må vi åldras vackert tillsammans!

Andra inlägg att läsa