God morgon 2021, det kan bara bli bättre

av Camille
nyttår

Jag väljer att säga god morgon idag och inte igår. För igår var en dag i lathetens tecken. Vi kom hem ifrån nyårsfirande kl.05.00 och gick inte och la oss förrän 06.30. Så ni kanske förstår att vår natt blev till en tidig morgon. Och hela gårdagen innehöll soffhäng iaf, halva dagen. Vi år sen frukost, närmare bestämt kl.13.00 och satt vid frukost bordet till 15.00.

Jag känner att år 2020 kunde jag avsluta med gott samvete. Utan ånger, utan ångest, utan stress, utan att må dåligt över någonting. Vilket är fantastiskt skönt. Speciellt med tanke på hur december månad började och sluta med. Nu vill jag bara att covid-19 så lugna sig under våren så vi kan någorlunda återgå till de normala. Det finns inget annat jag önskar än att världen ska kunna återhämta sig från en rätt jobbigt och intensivt år. Ekonomin runt om i världen känns tungt på något sätt. Och jag lider med alla dom som förlorat sina jobb under detta året och dessutom inte fått någon möjlighet att få en ny anställning pga de.

Jag är lycklig över att jag, min man och våra pojkar är friska, har tak över huvudet, rena och hela kläder och mat på bordet. Jag har fått en annan syn på livet efter förra året, vilket jag är så tacksam över. En lärdom som jag hoppas att jag kommer fortsätta att leva efter under nya året. Det är viktigt att förstå att lyckan, kärleken och hoppet finner man i små saker som oftast finns framför en. Var rädd om den! Tjafsa inte, bråka inte och bli inte ovänner för små grejer.

Andra inlägg att läsa