Home sweet home

av Camille
homesweethome

Tiden går så fort! Att man på så kort tid redan känner sig hemma. Vilket är en helt underbar känsla. Vi sover gott i de nya huset dessutom. Då pratar jag inte bara om oss vuxna utan även pojkarna. Speciellt lille C som sover längst av oss alla. Sötnosen. Och hundarna njuter med minst lika mycket.

Härom kvällen så gick vi in till stan. Vi tog oss en spontandejt för att fira flytten. Och så bestämde vi oss för att avsluta kvällen hos min brors restaurang. Där möttes vi av hans vänner som vi satt med hela kvällen. Otroligt mysigt faktiskt.

Den känslan att kunna ta sig in till stan, antingen promenad eller cykla är helt underbart. Vi gick in och tog min pappas cykel hem. Älsklingen skjutsade mig. Och sen cyklade vi även in till stan också. Vi båda kom överens om att cykla in är mycket roligare än att gå. Så vi får helt enkelt skaffa en cykel till honom också. Den cykeln han vill ha har tyvärr gått upp i pris så jag har sagt till honom att ha lite is i magen och hoppas på att den sjunker snart med tanke på att säsongen är på väg till sin ända.

Andra inlägg att läsa