Ica Handla Online

av Camille
Icaonline

Vi har sedan långt tillbaka handlat mat online. Så när pandemin slog till i våras så var det ingen direkt omställning för våran del gällande att handla mat. Snarare tvärtom, det är jobbigt numera att handa fysiskt i butik. Och nu när vi har flyttat så har vi inte riktigt vetat vilken butik vi kommer att nyttja till Online handlandet. Vi har ju iofs använt oss av ICA Maxi men den är lite längre bort ifrån huset så vi provade en ICA Kvantum.

Jag är imponerad över hur smidigt det ändå var. Rutinerna skiljer sig lite fast ändå inte när det gäller hämtningen av sin matkasse. Skillnaden mellan ICA Maxi och ICA Kvantum är att man får lasta in varorna själv. Frågan är om man vill komma åt den servicen så kanske det är värt att ta ICA Maxi istället. Vilket jag ändå överväger ifall det inte är värt de iaf, att få den servicen?

Om ni inte har provat att handla mat online tidigare så skulle jag varmt rekommendera er att testa de. Så smidigt. Speciellt om ni är som oss, småbarns föräldrar som värdesätter kvalitetstid med familjen istället för att stångas, bråkas med trötta barn eller vad det nu må vara när man är iväg med barnen i livsmedelsbutiken.

Andra inlägg att läsa