Jag skäms men jag har en bra anledning

av Camille
samarbeten

Som alltid så blir bloggen så hårt drabbad. Uppdateringen här har varit under all kritik – men jag ska förklara (eller jag har en ursäkt).

Ni vet att jag inte bara är två barnsmamma, utan jag har ett konsultbolag och driver en padelanläggning och har fullt upp med projekt tillsammans med min fantastiska man! Och ja, jag har lika många timmar om dygnen som ni andra. Det är bara så att jag älskar de jag gör. Allt ifrån privatlivet/familjelivet till företagsamheten.

Och nu igår så har jag även knytit mig an lite nya samarbeten till bloggen. Bara för att sätta lite press på mig själv när det gäller just blogg projektet. Så jag hoppas att underbara ni fortsätter att hålla er uppdaterad här. För jag kommer att promota allt ifrån heminredning, ekonomi, resor och även inom träning. Så håll utkik!!

 

Andra inlägg att läsa