Jobba hemifrån

av Camille

Att jobba hemifrån eller på distans är något som många drömmer om att få göra. Man vill öka livskvalitén och få ut mer av familjelivet. Dock är synen och åsikterna fortfarande starka, ses många gånger som oseriös eller lat, vilket gör att många inte vågar.

Fördomarna på att många tror jag är på semester och bara glassar runt, är vanligt. Bara för att jag är hemma så kan jag göra lite som jag vill. Nej, inte riktigt så är det inte. Bara för att jag kan välja vilken kontorsmiljö jag vill jobba i, betyder inte att jag kan strunta i att jobba.

Många tror även att arbetsmoralen inte skulle vara densamma om man jobbade hemifrån eller på distans. Det är snarare tvärtom, arbetsmoralen är högre hos mig då jag får en bättre livskvalité med familjen och barnen.

Andra inlägg att läsa