JULA

av Camille
jula_morakniv

Igår när vi var iväg och shoppade så springer vi på detta.

jula_moraknivar jula_moraknivar

Jag vet inte om ni kan finna felet med denna bilden. Dom har alltså satt ut en hög med moraknivar som man kan dra ut från höljet och använda den som mordvapen. Vi har varit med om detta tidigare (fast i en annan butik), där man har satt ut knivar i butiken utan att tänka sig för att kniven faktiskt går att använda som vapen. Det kan frästa vem som helst som är mentalt sjuk eller anser sig vara rolig och vill leka med en sådan.

Eftersom vi upptäckte detta tidigt i butiken när man kommer in så var jag bara tvungen och se ifall det fanns fler moraknivar i någon annan avdelning.

Vilket det gjorde…

jula_moraknivar jula_morakniv

Som ni kan se moraknivarna med rött handtag, den är korrekt utplacerad i butiken. Med de menar jag att man har stripat den, man kan alltså inte dra ut kniven ifrån höljet. Dock alla dom knivar ifrån märket MORAKNIV har inte vidtagit några åtgärder.

Jag kände mig inte trygg av att gå i butiken i vetskapen om att det finns flertalet med vapen tillgängligt för att användas. Detta är inget jag tänker vara tyst om eftersom detta är uppenbarligen ett problem för butiker som säljer knivar.

Så tips till alla butiker. Ni som säljer knivar, se till att dom är ”plomberade” om ni ska ha dom ute i butiken. Tänk på er och era kunders säkerhet först innan ni nonchalerar allt för mycket.

Andra inlägg att läsa