Kan bli lite mycket

av Camille
idrottsklinken

Jag är inne i en period i mitt liv där det känns lite överväldigad över hur mycket jag har på mitt bord just nu. Har så mycket jobb och projekt på gång som har skapat en inre stress. Dessutom gör inte saken bättre att det ställer till lite med barnens pappa. Varför ska livet gå smärtfritt liksom?

Trots stresspåslaget så är det kul. Det är extremt roligt att ha så mycket på gång. Men jag måste få en bättre struktur och ordning på de. Eller struktur och ordning har jag ju. Det är bara de att tiden går så fort. Jag hinner inte med. Kunde knappt förstå för en timme sen att det faktiskt är torsdag. Torsdagar så släpps ett nytt poddavsnitt. Och då måste jag marknadsföra detta på sociala att ett nytt avsnitt har släpps. Vilket jag har gjort nu, puh…

När man är inne i en sådan här period där det kan vara mycket emellanåt så är träningen det absolut bästa sättet att komma ifrån verkligheten lite. Att inte tänka. Svettas. Känna sin inre styrka och bara köra på. Jag gör en del övningar på maskiner när jag är på gymmet. Att lyfta vikter är inte min grej så när jag gör övningarna och jag får känna hur kroppen ibland skakar av att mina repetitioner gör nytta, då känns det riktigt gött.

På tal om träning. Jag måste runda av detta inlägget nu för det är som sagt dags att bege sig till träningen. Så underbart skönt!

Andra inlägg att läsa