Ledig idag

av Camille

Idag har/är jag ledig.
Och jag har inte gjort någon nytta alls.
Steg upp ifrån sängen nyss och jag är lite varm. Vet inte ifall det är feber eller om det är allmänt varmt i lägenheten.
Tyvärr tror jag inte det är lägenheten, utan jag tror det är för att jag har feber.

Igår var en väldigt rolig dag på jobbet.
Cataclysm släpptes inatt (World of Warcraft) och det kom fler än vad jag hade förväntat mig. Vi anordnade lite spel tävling för dem som var tidiga och jag tyckte kunderna verkade tycka det var kul. Självklart var det lite priser som dem tävlade om. Bl.a. planscher på spelet Cataclysm. Jag kom hem strax efter 00.30. sen tog det en stund innan jag somnade.
Det var roligt i alla fall.
Kul att se vilka olika åldersgrupper det var!

Ska nog försöka vila lite till…
Jag mår verkligen ingen bra.

– Inlägget skriven ifrån min iPhone

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.