Målbilden

av Camille
camille_livetsommamma

Det är så lätt att tappa fokus och målbilden när man har så mycket på gång och så mycket vilja. Speciellt om man är som jag där jag vill se resultat med en gång. Vem har liksom tålamod att vänta? Men en utav dom viktigaste huvudingredienserna till en lyckad framgång är just tålamod. Det sägs att tålamod är något man får med tiden när man blivit förälder.

Vet inte riktigt om det är helt sant men helt osant är det inte heller.

Jag gillar inte att använda ordet Influencer, offentlig person eller företagare/entreprenör. Men allt de där är jag i mitt yrkesverksamma liv. Jag jobbar inom sociala medier och har blivit en offentlig person (inte bara tack vare de, utan även för att min familj är offentliga) och entreprenörskapet är något som har kommit med tiden.

Influencer är väl kanske de som jag känner mig längst ifrån. För med de ordet eller yrket eller vad man nu vill kalla de, förknippar jag med kändisar. Och någon kändis är jag inte riktigt. Däremot har jag en del samarbeten via mina sociala medier och kan emellanåt erbjuda er läsare och följare unika koder osv.

Att vara en driven kvinna och mamma är inte lätt. Det är en balans som man ständigt måste balansera. Man kan inte tillfredsställa alla parter utan det är alltid någon/något som kan bli lidande. En ständig kompromiss men en karriär och familjelivet. Något som jag inte och kommer aldrig kompromissa är familjen.  Dom är mitt allt och utan dom hade jag inte varit den person jag är. Det är för dom jag kämpar och krigar mig igenom allt. Det är som Laila Bagge en gång sa, det finns en viss rädsla i att bli fattig. Jag har varit fattig en period i mitt liv och det är inget jag vill vara igen. Så jag har någon överlevnadsinstinkt och förmodligen därför jag är den jag är idag.

Så för att jag ska kunna behålla målbilden jag har framför mig så lägger jag mitt fokus på dom små målen som jag uppnår längst vägen och ser till att min familj är den drivkraften till de.

Låter kanske lättare sagt än gjort men det är egentligen inte så svårt. Jag har nog aldrig älskat mitt liv så mycket som jag gör idag, jag har aldrig älskat mig själv så mycket som jag gör idag och med de så kommer mycket till gratis. Man blir liksom per automatik en bättre mamma, en bättre fru, syster, dotter, medarbetare, företagare osv. Det hänger liksom ihop.

Hur underbart är inte de?

 

Andra inlägg att läsa