Mamman till den 2 åriga flickan som omkom

av Camille

Mamman: Jag är tacksam för allt stöd

– Jag kan inte med ord beskriva den tacksamhet jag känner inför allt stöd jag får från människor efter det som hänt mig och min familj, säger Alexandra Hansson, mamma till knappt tvååriga Mercedes som dödades av en berusad man i bil i söndags.Bild lånad från http://www.smp.se/– Vi bodde i Göteborg tidigare men jag flyttade med Mercedes till Rydaholm för att jag ville att hon skulle få växa upp i ett litet och tryggt samhälle. Och så händer det här. Jag som nästan var lite överbeskyddande för henne för att jag förlorat min son nyligen, säger Alexandra Hansson.
För henne har det varit viktigt hela tiden att få berätta sin historia.
– Det har varit viktigt för mig att prata med journalister så att sanningen kommer fram. Det går så många rykten annars, förklarar hon.
När nu manifestationen hålls beskriver Alexandra Hansson saknaden efter sina och att hon vill kämpa för andra barn så att andra familjer slipper uppleva samma sak. Hon hoppas att manifestationen leder till att människor tänker efter mer på vad de gör och att detta kan drabba vem som helst. Hon är fortfarande chockad men har insett att hon aldrig får sin dotter tillbaka.
– Det är väldigt tungt och jobbigt just nu. Men, som sagt, jag får ett oerhört starkt stöd från familj och vänner och jag kommer nog aldrig någonsin kunna tacka alla människor som hjälper mig. Det är därifrån jag får kraften, säger hon.

Texten hämtad ifrån http://www.smp.se/

.

Jag beundrar hennes styrka, mod, och viljan till att försöka gå vidare utan hennes barn.
Mina tankar går till flickans familj!

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.