Man gör allt för sin familj

av Camille

Livsstilen vi har skapat oss gör vi för vår familj. Vi startar och bygger upp företag samt skapar dom absoluta bästa förutsättningarna för barnen. Vad gör man inte för sin familj?

Jag har längre drömt om att skapa en livsstil som ska gynna min familj. Och jag har länge undrat vad det är jag ska jobba med för att hitta den livsstilen. Nu 8 år senare, sedan vår äldsta föddes så har jag äntligen hittat den.

Tredje bolaget igång och jag älskar livet!

Som ni kanske har läst sedan tidigare så har jag i veckan involverat mig i ett till företag, tillsammans med min älskade man. Att få vara med denna resan tillsammans med en produkt/tjänst som kommer att revolutionera media marknaden är så sjukt häftigt.

Livsstilen som vi nu har byggt upp och kommer fortsätta utveckla är mycket tack vare barnen. Vi gör det för dom och deras framtid. Vi vill säkra deras framtid med att aldrig känna att dom inte har tillgångar eller att dom aldrig har ett jobb när dom blir äldre.

Min största rädsla, än idag, är att bli fattig. Det är en utav mina drivkrafter till vad som driver mig framåt, som får mig att utvecklas och som får mig att vilja mera och ännu mera. Men den största lågan i allt de jag gör är ju för min familj.

Passionen jag har för barnen och för min man är något jag aldrig kommer kunna beskriva i ord. Kärlek för dom är villkorslös. Jag skulle offra allt för dom. Se hur pojkarna växer upp och hur deras relation växer och blir djupare med deras bonuspappa är fantastiskt. Och hur min man, bonuspappan, hur han i sin roll växer och utvecklas också.

Vi är verkligen världens bästa familj! Det är vi mot alla odds.

Andra inlägg att läsa