Min nya arbetsplats, Lohilo Arena

av Camille
Lohilo Arena

Nu äntligen är jag på plats! Något som jag länge har längtat efter. Ni kan alltså finna mig på Lohilo Arena, en padel anläggning. Med fyra dubbelbanor, varav en ute och två singelbanor och två pickleballbanor.

Ni har ju sett sedan tidigare att jag och min älskade man spelade en del padel förr. Sporten är så rolig att utöva och dessutom sjukt bra träning. Men sedan anläggningen utökade med pickleball så har det varit mer av den träningen än padel.

Då kanske ni undrar, men va? Jobbar du där också nu… Jajamensan är mitt svar på de. Jag älskar att ha mycket att göra. Ibland kan det, är jag själv villig att erkänna bli lite för mycket. Men äsch, det går ingen nöd på mig eller oss som familj. Jag kommer att jobba här på Lohilo Arena heltid. Och mitt ansvarsområde är att jag är platsansvarig. Jag ska bemanna receptionen bla. Så att besökarna har ett ansikte, en person på plats som dom kan ställa frågor till osv. Dessutom är jag den som ska sköta marknadsföringen på sociala medier och ska även utveckla så att anläggningen fortsätter att växa och tänka lite utanför boxen.

Min framtids vision är att det ska bli ett naturligt ställe att umgås och hänga på. Vi har en otroligt fin och mysig lounge avdelning. Och det hade varit så trevligt om jag kunde erbjuda alla som tränade här, någon nyttig/nyttigare mellanmål/snacks, eller vad man nu vill kalla det. Kanske smoothie, juicer, smörgåsar… Ja, potentialen är stor och utvecklingen finns. Där ska jag då försöka komma på hur och vad och när.

Sen kommer jag även agera som administratör. Sköta allt som har med fakturor att göra och kontakter med olika leverantörer. Samarbeten och kontakter med företag. Detta ska bli så roligt!

Och bortom detta så har jag fortfarande allt de roliga med min man, vår podd, vår Youtube kanal och som grädden på moset är jag även konsultchef.

Som sagt, det går ingen nöd på mig. Vilket är helt underbart! Fantastisk tid framför mig som jag så ser fram emot.

 

Andra inlägg att läsa