När livet som företagare blomstrar

av Camille

Idag klubbades de tredje företaget man bli involverad i. Sedan ett tag tillbaka blev jag upptäckt av ett företag – PLIPP. Tack vare min numera kollega som fann mig bland mina sociala medier. Han upptäckte mitt driv och ville presentera något som kommer bli stort inom kort.

Till alla er som inte vet vad PLIPP är, så vill jag varmt rekommendera er att läsa mer om företaget här! En fantastiskt produkt som kommer revolutionera alla som jobbar inom digital media idag. Och att jag får äran att få vara med på denna resa, är för mig helt obeskrivligt.

Med nya kollegor och tillsammans med min fantastiska man kommer vi inom kort att bilda ett bolag. Ett bolag som kommer jobba kring denna produkt. En resa som jag för evigt kommer vara tacksam över.

Detta blir mitt tredje bolag (fjärde om man ska kolla nuvarande situation. Dock är den fjärde på väg att avvecklas) och det blir på något sätt lite overkligt. Livet som entreprenör och två barns mamma är helt fantastiskt just nu. Är så lycklig och så taggad på vad livet har att erbjuda oss.

Jag älskar mitt liv! Den livsstilen jag har skapat är helt fantastiskt!

Andra inlägg att läsa