När man har för mycket vilja och stora visioner

av Camille

Att vara entreprenör är en livsstil. Att vara entreprenör är ett sätt att vara. Inget som är för alla utan även om många drömmer om livet som entreprenör.

Min hjärna tänker nya idéer hela tiden. Min hjärna har på riktigt, sedan ett tag tillbaka gått i högvarv på hur man kan utveckla våra projekt. Och jag har på senare tid inte kunnat släppa en dröm som jag vill förverkliga men börjar kanske mer och mer inse att den drömmen får jag antingen lägga massa pengar på eller lägga ner och hoppas på att det kanske kan bli aktuellt längre fram – igen…

När man har för mycket vilja och stora visioner, så måste man ibland bromsa sig själv. Finna tillbaka till sitt varför och fortsätta fokusera på de man har. Och det är de jag kommer att göra nu.

Andra inlägg att läsa