Näst sista

av Camille
bäraflyttlådor

Jag får nypa mig själv i armen ett par gånger. För jag kan inte riktigt fatta att vi närmar oss mer och mer vår flytt. Det är så sjukt galet hur vi för ett par månader sen, när vi sa upp lägenheten tyckte att tiden till flytt tog alldeles för lång tid. Men nu när vi befinner oss i näst sista helgen i lägenheten, så känns det bara så sjukt att tiden snart är kommen. Möbler försvinner, sakta men säkert och trots de så har vi en och annan kvar. Ungefär fyra stora möbler som vi måste få sålt innan. Jag sänkte precis priserna på dom så jag hoppas att fler nappar under dagen. Får jag ingen resultat efter idag så kommer jag sänka dom ytterligare, troligtvis rätt kraftigt. Måste som sagt bli av med dom.

Senare ikväll kommer även pojkarna hem så jag har lite hemmasysslor att stå i. Som t.ex. en gigantiskt tvätthög som behöver tvättas och vikas. Denna eviga tvätt som aldrig tar slut. Och så måste jag/vi ta tag i garderoberna här hemma. Sortera bland mina kläder då rätt mycket av de kan jag donera. Tyvärr, så har jag för mycket kläder som inte används. Denna gången när jag rensar så har jag kommit fram till att jag ska tänka ”vilka kläder använder jag”. Istället för ”vilka kläder behöver jag inte” eller ”vilka kläder använder jag inte”. Lättare att eliminera med de andra mindset tror jag.

Denna veckan när vi har varit barnfria så har det varit skönt att inte ha allt för mycket jobb. Jag har faktiskt kunnat slappna av och njuta lite av ledigheten. Även om vädret har varit emot oss. Det har varit mycket fokus på att sälja av våra saker/prylar/möbler/skit. Vilket har verkligen lönat sig.

 

Glöm inte att lyssna och att följa podden Nakna Sanningen! Finns i samtliga plattformar.

Andra inlägg att läsa