Nu är det dags

av Camille

Jag ber så mycket om ursäkt för sjukt dålig uppdatering men lusten, tiden och motivationen har inte riktigt funnits där. Och nu tycker jag det är banne mig dags att skriva igen.

Oj, vad det har hänt mycket sedan senaste inlägget. Vi kan börja med padelanläggningen… Den har tyvärr lagts ned. Det har blivit en över etablering av padelanläggningar här, vilket har gjort att vi har blivit lidande. Ett tufft beslut men nu i efterhand så känns det rätt. Så nu är man tillbaka till att vara arbetssökande.

Min älskade man har startat ett AB med tre webbutiker. Vilket jag är så sjukt stolt över! Han krigar på och jobbar mer eller mindre varje dag. Fantastiskt att se hur beställningarna kommer in, hur han packar alla ordrar och hanterar allt som har med leverantörer, grossister och kundförfrågningar. Där mina vänner, har du en man som älskar sitt jobb och allt som kommer till.

Har du den känslan också när det gäller ditt jobb?

Jag vet att semestertiderna börjar snart, vissa av er har kanske redan börjat. Jag har definitivt de och vi har planerat lite med pojkarna på vilka resor vi har att se fram emot.

Vad ska ni hitta på för roligt? Har ni planer på att åka utomlands som alla andra eller blir det inrikes?

Vi pratade om att åka utomlands i sommar, främst för att hälsa på min pappa i Portugal men jag vågar inte åka nu då jag har märkt att corona har ökat igen, fler och fler insjuknar.

 

 

Andra inlägg att läsa