Ny vecka med nya möjligheter

av Camille
nutrilett_Shake

Och jag är inne i VLCD igen. Faktiskt min tredje dag i VLCD och med detta menar jag att jag alltså har påbörjat en ny omgång med bara shakes. Varför undrar ni då?

Jo, för jag ska nollställa min kropp en sista gång. Man brukar säga att när man kommer till tredje dagen blir det bara lättare och det kan jag säga, det ligger lite sanning i de. Under dagtid är det inga problem alls med att hålla mig borta från fast föda utan det är på kvällstid som det brukar bli jobbigt. Men igår, efter att jag hade serverat familjen en ny rätt jag tidigare inte har lagat så kändes det ändå väldigt lätt.

Och för att öka min förbränning lite mera och hjälpa kroppen att nollställa sig lite mer effektivt så väntar på jag på leverans ifrån Svensk Kosttillskott. Så det ska bli otroligt spännande att se ifall även detta kommer ge resultat för mig.

Pojkarna kom hem i fredags och eftersom förkylnings säsongen är igång så var vi hemma hela helgen och bara kurrerade oss i form av skärmtid, god mat, nötter och annat smått och gott. (vill bara påminna om att jag inte gottade mig eftersom jag går på VLCD.)

Har ni frågor kring VLCD?

Andra inlägg att läsa