Pickleball

av Camille
lohiloarena_pickleball

Lohilo Arena, min pappas företag, har blivit uppmärksammad av diverse olika mediaföretag pga den nya sporten som han försöker introducera för Sverige. Och först ut med en Pickleball bana är givetvis i Växjö.

Vad är Pickleball, undrar ni då?

En ny racketsport håller på att invadera landet – sporten som har blivit en rejäl succé i USA. Pickleball är en kombo av tennis, pingis och badminton som spelas på en plan av samma mått som i badminton. Racket påminner om ett Padelracket
men är betydligt tunnare och bollen påminner i utseende om en innebandyboll.

pickleball_lohiloarena

Detta är ingen sport som varken jag eller min man har testat ännu. Men vi ska testa det så fort vi får lite mer tid över. Om inte annat så tror jag att detta kan bli en sport för pojkarna.

Min pappa har uppmärksammat som sagt utav flera mediaföretag och jag hoppas att fler upptäcker sporten. Att fler racket arenor tar efter och kanske köper sig en och annan bana genom min pappa.

Att min pappa är en framgångsrik entreprenör har han fått av sin pappa. Min farfar var hans förebild. Och min förebild är min pappa. Vilket tyder på att farfars entreprenörskap som flödar i pappa har gått vidare till mig och mina syskon. Och när jag tänker på de så blir jag så rörd. Jag hoppas pappa är stolt över hur framgångsrika vi har blivit och att han även ser och kan ta till sig av våran framgång. För det är tack vare honom vi är dom vi är idag.

Andra inlägg att läsa