Pust, morr, stång och suck!!

av Camille

Blir så arg… Jag är arg… Tänker inte ge mig!!

ÅåååÅååååÅååååh!!!!!!

Jag är för irriterad för att jag ska kunna somna om.
Vilken morgon och vakna till… Jag vill inte mer, orkar inte mer…

Skulle någon fråga mig hur jag mår skulle jag svara:
– Jag mår skit! Jag är för tillfället inte lycklig. Jag trivs inte med vårt boende. Jag är hemma och blir / är deprimerad. Motivationen till allt känns långt långt borta. Jag vill flytta här ifrån! Jag vill bli glad igen, bli lycklig, känna mig trygg, känna att jag har kontrollen.

Usch vilken dag!
Vill bara somna om och vakna på rätt sida…BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.