Rätt eller fel?

av Camille
frågetecken

Denna veckan har pojkarna varit på papapvecka och jag har frågat varje dag hur det har gått med lämningarna. Det jag fruktade mest över, fick jag höra idag hända med älskade B. Mamahjärtat i mig gör ont men samtidigt vet jag att vi måste bara låta det ta tid. Att det kommer bli bättre och att det helt klart är en stor omställning för honom och för oss. När han kommer hem imorgon så ska jag försöka överösa honom med extra mycket beröm, komplimanger och kärlek för att han har klarat en första riktig skolvecka. Jag är fortfarande otroligt stolt över honom! Vilket jag också tror är viktigt för honom att höra trots att han har denna nervositeten.

Det är inte lätt att veta ifall man har gjort rätt eller fel val i livet förrän man befinner sig i de och låter det gå ett tag. Tro mig, jag sitter just nu och fått världens möjlighet att kanske bli något otroligt stort tillsammans med ett företag men det som hindrar mig är ovissheten. Jag vet inte vad jag har eller kan få. Det kanske är en sådan där typiskt kontrollbehov reaktion… Vad vet jag? Min största supporter, min man, min bättre hälft tycker att jag ska ta de, att jag ska våga, han tror på mig. Men hur kommer det sig att jag inte tror på mig själv? Jag tror också mycket hänger på att jag vill finnas där för pojkarna. Speciellt nu när läget är lite skör.

Som sagt, återigen. Hur vet man om man väljer rätt eller fel?

Andra inlägg att läsa