Restaurang Signatur

av Camille
signaturpaella

Vilken dag! Vilken kväll. Vilken fest vi kom på.

Söndagen visste vi skulle bli en händelserik dag/eftermiddag/kväll. Men att den skulle bli så bra, det räknade jag inte med. Vi möttes av min bror och hans partner in crime, alltså dom som driver Signatur, med världens leende på läpparna, live musik på altanen och ett stort utetält med massa härliga människor som stöttar dom i vått och torrt. Min pappa som dessutom stod och anordnade maten – Paellan. Mums! Pojkarna var överlyckliga av att alla nära och kära var samlade under en och samma tak. Och dessutom skötte dom sig exemplarisk.

Det bästa ändå var ändå glädjen hos alla, musiken, den goda maten, sällskapet… ja, allt. Även trots att vädret var katastrof, ena stunden sol, sen regn och så repeat.

Jag är så stolt över min bror. Så som han sliter och jobbar för hans företag. Trots covid-19 så vågade han gå emot strömmen och verkligen följa drömmen tillsammans med hans bästa vän. Så jävla STOLT är jag!

Andra inlägg att läsa