Rosa himmel

av Camille
rosamoln

Så som vi kämpade i helgen med C rum. Något som vi trodde skulle gå fort tog lite längre tid en tänkt. Till en början gick det undan. Vi rensade rummet ifrån allt typ, de enda som fick vara kvar var C säng. Sen började vi lägga ett gigantisk pussel av rosa mattor. Detta är något vi fick av min pappa. Vi visste att vi skulle behöva skära ut special bitar längst med garderoben eftersom det inte är jämt där. Och jisses vilken tid det tog. Mäta så det blev rätt längd på dom och så måste pusselbitarna vara rätt också. Varför göra det lätt för sig när man kan göra det svårt?

Men skam den som ger sig. Jag passade även på att FaceTime:a pojkarna för att visa vad vi höll på med. B blev helt till sig när han såg att moffe hade gett C mattor. Så vi frågade om han med ville ha i sitt rum, vilket han ville. Jag hoppas att vi hinner lägga det innan dom kommer på fredag. Vi har en del att stå i denna veckan.

Träningen som kommit igång, vi har en del med företagandet, podden, det mailas som aldrig förr – vilket är härligt att se med tanke på hur ostabilt var i våras när covid-19 slog till. Det känns skönt att företagen (våra kunder) är tillbaka igen.

Sen har jag en och annan möten att vara på. Så kul! Dessutom ett nytt projekt med podden som måste börja ta form nu. För att veta mer om detta så följ podden här!!

rosamoln2

Här ser ni resultatet av de rosa molnet C kommer att mötas av på fredag när han kommer hem.

Andra inlägg att läsa