Sista kvällen på vår spontana resa

av Camille
Solen är på väg ner och man är sisådär lagom trött, skulle lätt kunna somna nu.
Vi har bokat stugan nästa vecka.
Men då ska Oscars pappa med 🙂 kommer bli trevligt!
Älsklingen är lite tjurig på mig för att jag inte vill ta ett kvällsdopp i poolen och basta en sista gång men seriöst… jag orkar inte liksom plus att det tar en evighet innan mitt hår torkar, pallar inte att somna med blött hår.
Imorgon åker vi hem igen. Blev inringd till att jobba imorgon kväll, lite smått tråkigt att vi helt plötsligt blev tvungna att passa tid men samtidigt skönt att få lite extra timmar vilket jag behöver.
Hoppas ni har haft en toppen måndag!

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.