Ska aldrig mer försöka

av Camille

Som många av er – mina trogna läsare – har jag startat en ny blogg på Improveme. Men jag har bestämt mig för att inte fortsätta där mer! Detta är trots allt min bebis blogg som jag aldrig kommer att kunna släppa. Dessutom är det så sjukt mycket smidigare att mobil blogga med.
Det kan jag inte riktigt på Improveme, vilket jag tycker är konstigt! Med tanke på att dom är så stora ändå??
.
Nog om de… Vad har hänt sen senast då?
Jo, det har hänt en del men inget jag direkt vill ta upp här… Men förhoppningsvis så börjar jag om på en ny kula och allt kommer att ordna sig.
Jag har ju världens underbaraste man!!
.
Vad har ni för planer idag då?
Själv så ska jag till jobbet kl.14, vara en liten sväng. Sen kommer jag nog hem igen och måste laga mat inför kvällen och min matlåda. Jag jobbar ikväll nämligen.
Eller rättare sagt, jag jobbar resten av veckan eftersom min semester börjar nästa vecka jag bara så längtar efter de faktiskt! Inte för att jag har något inplanerat men bara tanken att vara ledig är något jag ser framemot.
.
Har ni redan semester eller?
Eller ska ha?
Vad ska du göra då?
Resan? Stanna hemma?
Skriv gärna nått i kommentarsfältet…

Puss mina underbara!!

– Inlägget skriven ifrån min iPhone

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.