Söndagsmiddag

av Camille
alvestaglass_livetsommamma

Söndagar är en typisk dag då det anordnas söndagsmiddagar. Vanligtvis så sker den hemma hos min pappa. Dock så händer det emellanåt att det sker hos oss också. Denna söndagen var det vi som stod för den.

Vi bjöd på bacon inlindad kyckling, serverad med krämig potatisgratäng, rödvinsås, bearnaisesås och krispig sallad. Till efterrätt serverades mjukpepparkaka toppad med färskost. En söndagsmiddag som uppskattades av alla. Perfekt att kunna bjuda hem familjen så här när jag vet att alla har jobbat också.

Lite synd bara att min bror inte kunde vara med men förstår också att när han väl är ledig att han tar tillfället i akt till att åka till sin flickvän uppe i Stockholm.

Pojkarna fick dessutom lite kvalitetstid med moffe och moster. Efter maten satte vi oss alla framför lite Super Nintendo. Något som passade både moffe och moster i smaken. Vi spelade en del tv spel tillsammans som små. Hade mormor varit med ikväll också så hade ljudnivån varit mycket högre. Vi lever oss lätt in i spel (och sport för den delen), vilket leder till att vi skriker en del.

Dagar som dessa så blir jag varm i kroppen. Lycklig över att vi tog steget att flytta närmare familjen. Även om det tog ett par år så är jag glad över att det tog sin tid. För nu har vi verkligen hittat hem! Vårat hem.

Andra inlägg att läsa