Teambuilding

av Camille

Vilken toppen kväll! Precis vad vi på jobbet behövde. Efter en del övertid och nytt folk på linen så behövde vi verkligen detta. Bekanta oss. Skapa nya relationer. Umgås i helt annan miljö. Vi hade 3 kamp på Olearys. Började med bowling sen shuffleboard och så avslutade vi med VR. De som jag var mest nervös över var de jag tyckte var roligast – VR är något jag kommer vilja spela fler gånger.

Och kvällen tillsammans med kollegorna fortsätta till 22.00. Sen bytte jag sällskap och fick med min syster, hennes chefer och en vän att komma och skåla lite till med mig. Älskar sådana spontana kvällar. Min systers chefer är helt underbara! Och att umgås med syrran är något jag både saknar och älskar. Vi sjöng karaoke och spelade shuffleboard och snackade en massa massa skit. Det bjöds på massa skratt så vi nästan storknade. Underbar kväll helt enkelt som jag kommer leva länge på.

Trots bara 5 timmars sömn så känner jag mig pigg och har svårt att somna om. Men ska försöka sova lite till. Så man klarar av denna kvällen oxå, japp, ikväll fortsätter det igen med kanske lite sällskapsspel och ett gott skratt tillsammans med ett par goda vänner.

Andra inlägg att läsa