The ugly bug ball

av Camille

Jag läste nyss på Kissies blogg att hon hade hört talas om någon dejtingsajt som heter ”The ugly bug ball”.

Alltså helt seriöst, hur kan man döpa en dejtingsajt till detta?
Menar dom helt seriöst att dom har skapat en dejtingsida för ”fula” människor?
Är det inte lite ”kränkande” att kalla de så?
Jag personligen tycker det är bra att det finns dejtingsajter för det är inte alla som har möjligheten att träffa på sin kärlek i IRL (in real life), ok möjlighet har man ju alltid men alla vågar inte riktigt att ta de steget till att prata med någon snygg man/kvinna.
Vissa har lättare att ta kontakt med någon genom text.
Jag vet att jag trivs med att skriva ner mina känslor med hjälp av text istället för att prata om de.Tycker ni dom är ”fula” som par? Jag tycker snarare tvärtom – rätt söta ihop!Vad tycker ni om detta?

Andra inlägg att läsa

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.